Broen mellom teknologi og ansvarlig forvaltning for en bedre verden.

Optimalisering av ressursbruk og fremme av bærekraftige prinsipper:
Enter Park
er opptatt av å optimalisere ressursbruken for å redusere vårt økologiske fotavtrykk og fremme bærekraftige forretningsprinsipper som sirkulærøkonomi, gjenbruk, resirkulering og forlengelse av produktlevetiden. I samarbeid med vår hovedsamarbeidspartner, Enter Security har vi utviklet en felles strategi for våre bærekraftstiltak, da vi er overbevist om at en ansvarlig forvaltning av ressurser og tverrfaglig samarbeid er viktig for å lykkes med omstillingen til en bærekraftig fremtid.

Transformasjonen mot en smartere og tryggere fremtid:
Med solid erfaring, moderne teknologi og kunstig intelligens er vi rustet til å være en pådriver  i transformasjonen mot en enklere, smartere og tryggere hverdag. Vår ekspertise innen sikkerhet og teknologi er avgjørende, men ikke minst er vi opptatt av å integrere bærekraftige prinsipper i alt vi gjør. Vi er stolte av vårt engasjement for klima- og miljøtiltak, som er i tråd med FN’s 17 bærekraftsmål, og vi arbeider målrettet for å minimere vår miljøpåvirkning og fremme bærekraftige løsninger.

Engasjerte ansatte med felles innsats for positiv endring:
Alle eiere og ansatte i begge selskapene er fullt ut engasjert i våre tiltak, og vi tror på styrken i felles innsats. Derfor har vi prioritert investeringer i våre ansattes kompetanse gjennom Digital Norway sitt nettkurs «Bærekraft & Digitalisering», slik at vårt team har den nødvendige basiskunnskapen og forståelsen for å ta ansvar og bidra til en positiv endring for klima og miljø..

Engasjement for Miljøet, Miljøfyrtårn-sertifisering og vår dedikasjon til bærekraft
Det fyller oss med stolthet å kunngjøre at vår hovedsamarbeidspartner Enter Security ble tildelt Miljøfyrtårnsertifisering i mars 2024, som et bevis på deres dedikasjon til miljøbevisst drift. I tråd med vårt engasjement for miljøvennlige praksiser er Enter Park for øyeblikket i prosessen med å oppnå samme anerkjente sertifisering. Vi forventer å oppfylle alle krav og offisielt bli Miljøfyrtårn-sertifisert i løpet av sommeren 2024.

Gjennom et felles løfte om å redusere vår miljøpåvirkning, arbeider vi sammen for å kutte i vårt økologiske fotavtrykk og kontinuerlig forbedre vår miljøprofil, fra økt energieffektivitet til strategier for avfallsminimering. Sammen tar vi felles grep for å minimere vårt økologiske fotavtrykk og forbedre vår felles miljøprofil fra energieffektivitet til avfallsreduksjon.

Åpenhet, integritet og etisk forpliktelse:
Vi mener at ærlighet og integritet er nøkkelen til en bærekraftig fremtid. Derfor har vi signert Grønnvaskingsplakaten og forpliktet oss til å gjøre vårt ytterste for å overholde strenge etiske retningslinjer.

Visjonen for en ansvarlig fremtid:
Vår visjon er å bidra til å forme en verden hvor teknologi og miljøhensyn går hånd i hånd. Ved å forplikte oss til å bidra til FN’s 17 bærekraftsmål, tar vi et viktig skritt mot en fremtid hvor alle forhåpentlig kan nyte godt av en sunn planet og teknologiske fremskritt.

Invitasjon til samarbeid for en bedre verden:
Sammen med Enter Security inviterer vi alle våre kunder, partnere og bedrifter for øvrig til å bli med oss på denne reisen mot en mer ansvarlig forvaltning av ressurser for en bedre verden. Sammen kan vi gjøre en betydelig forskjell.

Enter Park AS

Vi tar klima- og miljøtiltak på alvor