Enter Security og Neurosys etablerer felles selskap, Enter Park

Vi er glade for å kunngjøre et spennende partnerskap mellom Enter Security og Neurosys som har resultert i etableringen av Enter Park, et nytt selskap dedikert til å levere innovative adgang- og parkeringsløsninger.

Enter Security, har med sin omfattende erfaring og ekspertise innen utvikling og drift av moderne adgangskontrollsystemer, samt skybaserte løsninger innen kameraovervåkning, gått sammen med Neurosys, et ledende selskap innen app- og programvareutvikling med spesialisering innen kunstig intelligens (KI), om etableringen av teknologiselskapet Enter Park.

Dette partnerskapet representerer et strategisk samarbeid som forener de unike styrkene til begge selskapene for å tilby neste generasjon adgangs- og parkeringsløsninger til konkurransedyktige vilkår.

Enter Park har som mål å innovere bransjen ved å tilby nye og fremtidsrettede adgangs- og parkeringsløsninger basert på nye teknologier som fokuserer på å skape nye verdier og positive brukeropplevelser for kundene, uansett bransje. 

Ved å utnytte Enter Securitys ekspertise innen kamera- og adgangskontrollsystemer med Neurosys’ omfattende ekspertise innen app- og programvareutvikling, kombinert med deres spesialkompetanse innen kunstig intelligens, vil Enter Park være i stand til å kunne tilby skreddersydde løsninger som imøtekommer kundenes fremtidige behov og forventninger.

Enter Park vil fokusere på å skape merverdi og positive parkeringsopplevelser for både kunder og sluttbrukere, og vi ser frem til å samarbeide med våre kunder for å skape en enklere, sikrere og smartere totalopplevelse for alle.

For mer informasjon om Enter Park og våre tjenester, besøk vår nettside på www.enterpark.no