Innovasjon innen digital adgangskontroll og tilgangsstyring

Vi er stolte over å kunngjøre at Enter Park i samarbeid med Enter Security, nå er autorisert forhandler av iLOQ sine digitale låsesystemer i Norge. iLOQ er en ledende aktør innen digitale lås- og nøkkelsystemer, og dette samarbeidet gir oss muligheten til å tilby avanserte løsninger for både adgangskontroll og tilgangsstyring.

Hvorfor digital adgangskontroll og tilgangsstyring er avgjørende

I dagens teknologidrevne verden er det avgjørende å sikre eiendommer og sensitive områder med effektive adgangs- og tilgangssystemer. Tradisjonelle nøkkel- og låsesystemer er sårbare for tap, tyveri og kostbare utskiftninger. Med iLOQ S50 kan vi tilby en digital løsning som gir full kontroll og fleksibilitet, noe som gjør det til et ideelt valg for moderne bedrifter.

Adgangskontroll for kjøretøy:

Adgangskontroll refererer til systemer som styrer kjøretøytilgang til spesifikke områder, som parkeringsplasser, garasjeanlegg, logistikksentre og industrielle områder. Enter Park tilbyr smarte og kostnadsdeffektive adgangskontrollsystemer for kjøretøy, som blant annet inkluderer automatisk åpning av porter og bommer basert på skiltgjennkjenning (ANPR) og mobilstyring.

Tilgangsstyring for personer:

Tilgangsstyring, derimot, omfatter kontrollen av menneskelig tilgang til bygninger, kontorer, lagerrom og andre områder. Med iLOQ S50 kan ansatte og autoriserte personer bruke sine smarttelefoner til å låse opp dører og hengelåser, noe som gir en sikker og enkel måte å administrere tilganger på.

Fordelene med iLOQ S50

  • Brukervennlig teknologi: Administrer tilganger via en egen mobiltelefon, noe som gjør det enkelt å gi og trekke tilbake tilgang uten behov for fysiske nøkler.
  • NFC-teknologi uten batteri: Låser åpnes ved hjelp av NFC-teknologi fra mobiltelefonen, helt uten batterier, noe som reduserer vedlikeholdskostnader og miljøpåvirkning.
  • Perfekt for industrielle miljøer: iLOQ S50 er spesielt utviklet for tøffe industrielle forhold, ideelt for parkeringsanlegg, havner, logistikksentre og andre krevende bruksområder.
  • Sikkerhet og tillit: Systemet gir høy sikkerhet med krypterte digitale nøkler og pålitelighet som brukerne kan stole på.

Forenkling av daglige operasjoner

En effektiv forsyningsindustri er essensiell for et moderne samfunn. iLOQ tilbyr nødvendig sikkerhet kombinert med effektiv over-the-air tilgangsdeling, som forenkler driftslogistikk og reduserer kostnader knyttet til mekaniske og batteridrevne elektroniske låser. Håndtering av flere steder og mange ansatte blir betydelig enklere.

Håndtering av store volumer

Forsyningsleverandører står ofte overfor utfordringer med å administrere mange steder og et stort antall låser. Tradisjonelt har dette betydd at et stort antall nøkler er i konstant sirkulasjon. Med iLOQ S50 blir smarttelefonen nøkkelen, og tilgangsrettigheter for alle eiendomslåser kan enkelt administreres via iLOQs skybaserte SaaS-plattform.

Sikkerhet

iLOQ S50 eliminerer risikoene knyttet til fysiske nøkler. Systemet gir oversikt over hvem som har tilgang til hva med funksjoner som tidsbegrenset tilgang, umiddelbar innvilgelse og tilbakekalling av tilgangsrettigheter, og sanntidsrevisjonsrapporter. Sikkerheten styrkes med TLS-beskyttet klient-server kommunikasjon og kryptering av sensitiv data.

Livssyklusbesparelser

iLOQ S50 eliminerer kostnader knyttet til tapte nøkler, utskiftninger av låser, batteribytte og blokkerte nøkkelhull. Dette lar forsyningsleverandører fokusere ressurser på kjernevirksomhets utvikling, med betydelige besparelser over løsningens livssyklus.

Flere produkter fra iLOQ

iLOQ S50 er vårt hovedprodukt, men vi tilbyr også en rekke andre innovative løsninger fra iLOQ. Alle produktene er designet for å gjøre adgangskontroll og tilgangsstyring enklere, sikrere og mer kostnadseffektiv.

Betrodd Partner

Som en betrodd partner til iLOQ, tilbyr Enter Park oppsett av systemet, installasjon, opplæring og support som en del av leveransen. Selv om iLOQ-systemene er svært pålitelige, vet vi hvor viktig det er å ha et høyt tjenestenivå, noe våre kunder setter stor pris på.

For mer informasjon om iLOQ S50 og våre andre produkter, ta kontakt med oss i dag. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov.

Enter Park

Innovasjoner for en tryggere og smartere hverdag